Cos de cumparaturi

Comenzi telefonice: 0763695005  |    Program: Luni – Vineri (08:00-16:00)   |    Comenzi prin E-mail: sorana.obiectebisericesti@gmail.com

CATEGORII PRODUSE

NEWSLETTER

Despre noi

SORANA PRODCOM

C.U.I. RO 18463717

NR. REG. COM. J28/193/2006

SLATINA – OLT

PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE

Obiecte de cult Romania

Suntem o firma specializata în producerea si comercializarea tuturor obiectelor de tip cult, avand o gamă variată de articole religioase de cea mai buna calitate precum si consumabile bisericesti.

Societatea noastra ofera spre vanzare o gama larga de obiecte de cult bisericesc executate la o calitate superioara.Gama de produse religioase pe care le comercializam sunt importate din țara cu cea mai veche tradiție în arta bisericească si anume Grecia.

Ne straduim sa va prezentam produsul exact asa cum arata el in realitate si sa va informam despre eventualele erori de productie.

Detinem o gama variata de produse pornind de la obiecte tip cult precum:

-icoane aurite,argintate, pictate in rama sau pe mdf;la cerere putem comercializa orice icoane de diferite dimensiuni cu sfinti,praznice imparatesti,reprezentari ale Maicii Domnului si a Domnului Nostru Isus Hristos.

-evanghelii,chivote,sfinte vase,candele,cadelnite,obiecte arhiereu,aplice si policandre si multe altele.

De asemenea oferim spre vanzare o gama variata de:

– consumabile bisericesti precum:tamaie naturala sau aromata, carbuni, fitile, mir si esente de mir.

-articole pentru pangar: accesorii auto, brelocuri, bratari, cruciulite si lantisoare, magneti, candele si catuie, forme de coliva

-articole funerare.

Acest site contine imagini si preturi ale unor produse din gama de serie.La comanda aducem orice obiect de cult,din catalogul furnizorilor nostri.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

  Preţuri si disponibilitate

SC Sorana Procom SRL este o societate platitore de TVA.Toate preturile sunt actualizate periodic si contin TVA.

Oferim reduceri substantiale in functie de cantitate si produsele comandate. Pentru comenzile en gros,va rugam sa ne contactati pe email  sorana.obiectebisericesti@gmail.com sau telefonic la numarul 0744 571 910 / 0371 007 222 pentru a stabili toate detaliile legate de pret,cantitate,termen de livrare,transport,etc.

Disponibilitatea anumitor produse şi altor articole de pe site-ul nostru se poate schimba în orice moment, fără preaviz.In functie de disponibilitatea produsului dorit acesta poate fi trimis prin curierat in aceeasi zi sau la comanda la o data stabilita de ambele parti.

Va rugam sa considerati comanda confirmata doar dupa ce primiti un email de confirmare sau in urma unei discutii telefonice cu agentii nostri de vanzari!

Va multumim!

Obiecte de cult  – Telefon  

0739 885 005

0763 695 005

0790 058 033

0739 884 004

NEWSLETTER